Kućni red

 

Kako bi Vaš boravak bio što bezbedniji i komformniji, pružamo Vam više informacija:

Usluge NV Luxury Suites & Spa mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni na recepciji, za šta je potreban važeći lični dokumet.

Gosti dobijaju magnetnu karticu po prijavi na recepciji. Molimo Vas da se sobe zaključavaju a kartica preda na recepciju pri odlasku iz hotela. Ukoliko gost izgubi magnetnu karticu ili je ne preda na recepciju u obavezi je da za gubitak magnetne kartice plati 5 evra ( u dinarskoj protivvrednosti).

Sobe su na raspolaganju gostima i mogu se koristiti od 13:30h na dan dolaska do 12:00h na dan odlaska.

Za odjavu posle 12:00h na dan odlaska naplaćuje se dodatni iznos (10 € po započetom satu), a ako se soba ne napusti do 18h, naplaćuje se još jedno noćenje.

Osiguranje nije uključeno u cenu noćenja.

Posete koje gosti primaju u svojim sobama moraju da se prijave recepciji, uz važeći lični dokument gosta. Posete su dozvoljene do 20:00h a ukoliko se poseta nastavi nakon 20:00h, naplaćuje se dodatni iznos cene po noci, kao doplata za novog gosta.

U slučaju otkaza smeštaja od strane NV Luxury Suites & Spa, a prouzrokovanog povredama pravila kućnog reda, gostu se naplaćuje celokupan iznos za rezervisan period bez obzira na kraći boravak.

Ako u toku Vašeg boravaka, iz bilo kog razloga, napustite smeštaj pre rezervisanog datuma odlaska, NV Luxury Suites & Spa zadržava sredstva za neiskorišćeni deo boravka.

Kućne ljubimce možete uvesti u sobu samo ukoliko je to odobreno prilikom rezervisanja smeštaja. Na putu od recepcije do sobe kućni ljubimci moraju biti na povocu. Objekat može odobriti kućne ljubimce koji imaju najviše do 10 kg. Doplata za kućne ljubimce iznosi 20 € po noći.

Molimo Vas da eventualne nepravilnosti, kvarove ili prigovor na uslugu odmah prijavite recepciji. Naknadne i ne blagovremene žalbe, na koje nismo imali mogućnosti da reagujemo, nećemo uzimati u razmatranje kao osnov za umanjenje cene smeštaja.

Gosti NV Luxury Suites & Spa moraju biti prikladno obučeni i obuveni kada se kreću kroz javne prostore objekta.

Za Vaš komfor obezbedili smo sef u ormanu sobe. NV Luxury Suites & Spa ne snosi odgovornost za bilo koje oštećenje i gubitak vaših ličnih stvari. Molimo Vas da pre napuštanja objekta proverite da li ste ispraznili sef i poneli dokumenta i sve dragocenosti sa sobom,takođe ukoliko pronađete izgubljene stvari, po dolasku, odmah prijavite recepciji.

U okviru objekta nalazi se parking koji je pod video nadzorom 24 časa. Cena parkinga po noći iznosi 12€. Potrebna je najava i rezervacija parking mesta.

Sobni inventar predviđen je za vašu upotrebu tokom boravka u objektu te nije dopušteno njihovo iznošenje iz objekta.

Korišćenje pegli, rešoa, električnih grejalica i drugih grejnih tela nije dozvoljeno.

Pušenje u objektu i sobama nije dozvoljeno. NV Luxury Suites & Spa zadržava pravo da u slučaju pušenja u sobi i ostalim prostorijama hotela u kojima je zabranjeno pušenje, naplati iznos od 50 €, obzirom da je objekat u slučaju kršenja ove zabrane odgovoran pred zakonom.

Nije dopušteno u objekat unositi eksploziv, oružije, zapaljive materijale i ostale hemikalije opasne po okolinu.

Posteljina se menja svaki peti dan u sobama i apartmanima. Korišćeni peškiri se menjaju svakodnevno po potrebi u sobama i apartmanima. Ukoliko se ukaže potreba za češćim promenama molimo Vas da obavestite recepciju.

Gosti imaju mogućnost da na vrata sobe stave oznaku NE UZNEMIRAVAJ. Pravilo objekta je da ova oznaka može stajati najduže 24h, nakon čega NV Luxury Suites & Spa zadržava pravo da iz bezbednosnih razloga i sigurnosti gosta, uđe u sobu i proveri opšte stanje.

Uznemiravanje drugih gostiju nije dozvoljeno. NV Luxury Suites & Spa zadržava pravo otkaza daljeg boravka gostu koji je uznemiravao druge goste ili na drugi način povredio propisani Kućni red.

Radi lakšeg i bržeg snalaženja, u ponudi objekta nalazi se i mogućnost prevoza od objekta do aerodroma, dostupna 24 časa po važećem cenovniku istaknutom na recepciji.

Na zahtev gosta moguće je organizovati masaže, razgledanje grada ili rentiranje vozila.

Na recepciji objekta možete pozajmiti adaptere i punjače koji su na raspolaganju u datom momentu. Ljubazno Vas molim da nakon korišćenja, adaptere i punjače vratite na recepciju. Takođe, na recepciji objekta možete preuzeti higijenski set (četkicu za zube i pastu za zube, kao i set za brijanje).

U celom objektu je dostupan besplatan Wi-Fi internet. Lozinku možete dobiti na recepciji.

U objektu su dostupne usluge pranja i peglanja veša prema važećem cenovniku. Nije dopušteno pranje, peglanje i sušenje stvari u sobi.

U slučaju aktivranja protivpožarnog alarma, molimo Vas da pratite instrukcije evakuacionog plana koji se nalazi na vratima svake sobe.

Gosti su obavezni da nadoknade štetu koju su prouzrokovali ili načinili.

Plaćanje se vrši u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan dolaska gosta.

Početkom korišćenja smeštaja podrazumeva se da je gost upoznat sa kućnim redom objekta.